1

Blueprints doesn't work

Codosan's Avatar Codosan5/25/24 2:39 pm history
1 ambers 299 5
6/7/2024 12:13 am
Buck's AvatarBuck
Hello everyone,

i've a problem with all blueprints. If i build one on my server, only the parts connected to the ground, a stone, etc stay there. The walls and roof disappear after a few seconds and are no longer buildable.

What is my problem? Did i forget something to do? Same issues with public or my own prints.

I hope it is understandable what i mean.

greetings Codosan

Picture
Posted by Codosan's Avatar
Codosan
Level 1 : New Viking
0

Create an account or sign in to comment.

5

Buck
06/07/2024 12:13 am
Level 1 : New Viking
Buck's Avatar
I found my issue, it was a mod conflict. XPortal does not like to work with BuildPlan.
1
Buck
06/06/2024 8:17 pm
Level 1 : New Viking
Buck's Avatar
I have the same issue. I am using Thunderstore, all of my mods are updated. I set it to direct build, and I still only get the lower foundations to spawn when using downloaded blueprints. When using my locally created mods, they spawn fine.
1
Codosan
06/03/2024 6:19 pm
Level 1 : New Viking
Codosan's Avatar
Hey thx for your reply.
Yea the instalbiuld works perfect, only the "you plan the build first, than build" had issues.
I installed everything new and switched from R2Modman as my ModManager to Thunderstore and now, yeah, everything works perfect. Maybe there was a problem with a mod in the first time with the old manager, idk.

i would say the problem is solved, thx for your help :)
1
Franco Petrielli
06/01/2024 8:59 pm
Level 17 : Journeyman Builder
Franco Petrielli's Avatar
hey i do get this issue from time to time too, i use bepinex config manager by azumat and configure the builds to be placed fully built, as in as soon as u place the plan its instabuilt, and it tends to not miss any pieces that way, hope this helps good luck. ive used this method as recent as today 2024/06/01
1
AstridSinjedottir
06/01/2024 1:41 am
Level 38 : Artisan Scribe
history
AstridSinjedottir's Avatar
I hade that issue läßt week. But since the latest updated it is solved. Did you tried it again?
1

Welcome